Χωρίς Μπουφόν κόντρα στη Λάτσιο
Υπομονή θα πρέπει να κάνει ο Τζίτζι Μπουφόν, όσον αφορά την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Γιουβέντους στο Καμπιονάτο. Ο Ιταλός τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από γρίπη και συμπεριελήφθη στις επιλογές του Κλαούντιο Ρανιέρι για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάτσιο.
O διεθνής Ιταλός τερματοφύλακας έχει απουσιάσει τρεις μήνες από τους αγώνες των «μπιανκονέρι» ελέω τραυματισμού. Μεσοβδόμαδα, έκανε την επιστροφή του, στην αναμέτρηση με την Κάλιαρι για το κύπελλο, αλλά το πρωτάθλημα μπορεί να περιμένει.
Οι Τορινέζοι έχουν πληγεί αρκετά εφέτος από τους τραυματισμούς. «Μόνιμοι» στη σχετική λίστα είναι οι Σαλιχάμιτζιτς, Ζεμπινά, Κνέζεβιτς, Τρεζεγκέ, ενώ στις τελευταίες προπονήσεις της «Γιούβε» ο Κιελίνι, Καμορανέζι τέθηκαν επίσης νοκ άουτ. Αν σε όλους αυτούς προσθέσουμε και τον τιμωρημένο Ζντένεκ Γκριγκέρα, τότε αντιλαμβανόμαστε τον «πονοκέφαλο» του Κλαούντιο Ρανιέρι.