ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του Παναθηναϊκού

Με μοναδικούς απόντες από την αποστολή τους τραυματίες Γκαλίνοβιτς, Γκονζάλες, Κώτσιο και Αντονσον, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία του για το δευτεριάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

default image
Με μοναδικούς απόντες από την αποστολή τους τραυματίες Γκαλίνοβιτς, Γκονζάλες, Κώτσιο και Αντονσον, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία του για το δευτεριάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οδηγός δεν μπορεί να είναι άλλος από το παιχνίδι της Πέμπτης, οπότε ο Παναθηναϊκός με σαφή σημάδια βελτίωσης επιβλήθηκε της Χάποελ για τους ομίλους του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Άλλωστε το ίδιο αυτό ματς προσφέρεται και ως παράδειγμα προς αποφυγήν, σε ό,τι αφορά στην ανεπαρκή αμυντική λειτουργία που βοήθησε τους Ισραηλινούς να φτάσουν αρκετές φορές σε θέση βολής.

Τη θέση του Μίκαελ Άντονσον θα πάρει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Γιάννης Γκούμας, αλλά ερωτηματικό φαίνεται να υπάρχει για μία ακόμη θέση στη μεσαία γραμμή, με δεδομένο ότι ο Μπόβιο δηλώνει παρών, διεκδικώντας τη θέση ενός εκ των Βίκτορ και Άντριτς.

Οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι Εμπεντε, Βύντρα, Σέριτς, Μόρις, Ρομέρο, Ιβαντσιτς, Σαλπιγγίδης και Παπαδόπουλος.

Βιντεοθεραπεία…

Στη προπόνηση της Κυριακής το πρόγραμμα του Βίκτορ Μουνιόθ είχε βιντεοανάλυση με πλάνα από τέσσερις πρόσφατους αγώνες της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός να προχωρήσει σε ανάλυση του αντιπάλου. Απλώς επεσήμανε κάποια αδύνατα σημεία της Ενωσης, ωστόσο εκτενής ανάλυση θα γίνει στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ