ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς έξι στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Πανθρακικός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού για την εκτός έδρας συνάντηση με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Super League με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.

Χωρίς έξι στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Πανθρακικός

Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του έχουν σε ακόμη μια αναμέτρηση να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα καθώς στην αποστολή δεν συμμετέχουν για διάφορους λόγους 6 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Τζάνης και Παπαγεωργίου καθώς και οι τραυματίες Κουτσόπουλος, Κάσες, Ίγκορ και Σέρεμετ.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μαμούτ, Χασομέρης, Ρομέου, Μολίνα, Ντιόγκο, Ζδράβος-Ρίζος, Χρήστου, Μπεν Σαμπάτ, Τριανταφύλλου, Καθάριος, Εμπόου, Μακρυδημήτρης και Μπαϊκαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK