Χωρίς Γκέτσε, Ριμπερί και Νόιερ η Μπάγερν στο σούπερ καπ
Με τρεις ιδιαίτερα σημαντικές ελλείψεις θα παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Ντόρτμουντ για το γερμανικό σούπερ καπ.
riberi.jpg
INTIME SPORTS
Πρώτα απ’ όλα δεν θα αγωνιστεί η…πέτρα του σκανδάλου στις σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, ο Μάριο Γκέτσε, ο οποίος μεταπήδησε από τη Ντόρτμουντ στην Μπάγερν αυτό το καλοκαίρι. Η επίσημη εξήγηση είναι ο μυικός τραυματισμός του που έτσι και αλλιώς του στέρησε τη συμμετοχή και στο φιλικό αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα.
Επίσης δεν θα αγωνιστούν οι Φρανκ Ριμπερί και Μάνουελ Νόιερ οι οποίοι κληρονόμησαν τραυματισμούς από την αναμέτρηση κόντρα στους “μπλαουγκράνα”. Αντιθέτως, θα παίξει κανονικά ο Ζεμπάστιαν Σβάινσταϊγκερ ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.