ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Πουλίδο, Φυτανίδη, Φορτούνη, Φρανκού και Ουριμπάρι κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα πρωταθλήματος (Κυριακή, 7.00 μ.μ.) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς Πουλίδο, Φυτανίδη, Φορτούνη, Φρανκού και Ουριμπάρι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής του Αστέρα, Παύλος Δερμιτζάκης, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές:



Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Γκόραν Ρούμπιλ, Χρήστος Πιπίνης, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Ντάνιελ Ορόθκο, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Κρις, Σαλίμ Αράς, Ροζέριο Μάρτινς, Μαρσέλο, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Ράντοσλαβ Ματούσιακ, Θανάσης Παπάζογλου.



Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Άρη συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή των Αρκάδων οι Σαλίμ Αράς, Χρήστος Πιπίνης και Κρις, ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Κώστας Φορτούνης, Εμμάνουελ Φρανκού, Λεωνίδας Αργυρόπουλος και Μπρούνο Ουριμπάρι που έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν θα αγωνιστούν κόντρα στον Παναθηναϊκό.



Εκτός έμεινε και οι τραυματίες Σωκράτης Φυτανίδης και Σεμπάστιαν Καρέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ