Χωρίς προβλήματα με ΚΠΡ
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Άγγελος Αναστασιάδης ενόψει του αγώνα με την ΚΠΡ. Το απόγευμα ανακοινώνει αποστολή, φυσική κατάσταση σήμερα (7/8) το πρωί.
Ραντεβού στην Τούμπα είχαν σήμερα (7/8) το πρωί οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το χθεσινό ρεπό. Η προπόνηση αφορούσε την φυσική κατάσταση με σετ τρεξιμάτων και ασκήσεις αποκατάστασης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν τον κανονικό ρυθμό και το απόγευμα το ιατρικό δελτίο αναμένεται να είναι επίσης κενό, καθώς δεν προέκυψε κάποιο καινούριο πρόβλημα.
Μετά την απογευματινή προπόνηση (18:30 – Νέα Μεσημβρία) ο Άγγελος Αναστασιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο (8/8) στο Λονδίνο και η οποία θα συγκεντρωθεί στην Τούμπα στις 08:00 το πρωί.