ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Ρούσεφ και Μοντόγια στην Λάρισα ο Λεβαδειακός

Oλοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (06/10) η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα την Κυριακή.

Χωρίς Ρούσεφ και Μοντόγια στην Λάρισα ο Λεβαδειακός

Oλοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (06/10) η προετοιμασία του Λεβαδειακού για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Λάρισα την Κυριακή. Η ομάδα της Λειβαδιάς αναχωρεί το απόγευμα (στις 17:00) για την πόλη της Λάρισας όπου θα αναζητήσει την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γκεόργκι Βασίλιεφ μετρά δύο πολύ σημαντικές απουσίες αφού Ρούσεφ και Μοντόγια αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και όπως είναι φυσικό δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή των “πρασίνων”:

Φιρινίδης, Εμεράν, Μουλόπουλος, Άντερσον, Ντιά, Ποπόφ, Σίντζιελορτζ, Ζησόπουλος, Ανδράλας, Παρασκευαϊδης, Θεοδοσιάδης, Τουρέ, Σίσιτς, Λάτσκο, Λεονάρντο, Ντιμπαλά, Μπλάζιτς, Διαμάντης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK