Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση στο Ισραήλ
Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση κινδυνεύει να διεξαχθεί η αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας με τον Ισραήλ την ερχόμενη Παρασκευή για τα προκριματικά του Euro 2012.
INTIME SPORTS
To Mega έχει αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εκτός έδρας αγώνων της Εθνικής ομάδα από εταιρία τηλεοπτικών δικαιωμάτων με την οποία έχει συμφωνήσει για τη μετάδοση των αγώνων σε prime-time ώρα.
Οι Ισραηλινοί, λόγω της αργίας του Σαββάτου μπορούν να παίξουν είτε αργά το Σάββατο είτε την Πέμπτη. Η μεν πρώτη λύση απορρίφθηκε από τους γηπεδούχους, ή άλλη από τους Κροάτες οι οποία δεν ήθελε να έχει μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης το Ισραήλ πριν το μεταξύ τους παιχνίδι.
Το Mega ήρθε σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς έτσι ώστε να βρεθεί λύση διότι η μετάδοση σε μεσημεριανή ώρα ενός αγώνα που στοιχίζει 500.000 ευρώ είναι ασύμφορη από το κανάλι. Η λύση όμως, προς το παρόν, δεν βρέθηκε.