ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς τον Μπατιόν η προπόνηση της Μ. Τρίτης

Προπόνηση σε ήπιους ρυθμούς περιλάμβανε το πρόγραμμα της Μ. Τρίτης για τους παίκτες του Άρη κάτι που αναμένεται να γίνεται και μέχρι την Μ. Πέμπτη.

Χωρίς τον Μπατιόν η προπόνηση της Μ. Τρίτης
INTIME SPORTS

Ο Ιομάρ Μαζίνιο θα ξεκουράσει εν συνεχεία τους ποδοσφαιριστές του από τη Μ. Παρασκευή ως την Κυριακή του Πάσχα προκειμένου να τους έχει φρέσκους ενόψει του τελευταίου αγώνα της ομάδας τη μεθεπόμενη Κυριακή με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Απών από την προπόνηση της Μ. Τρίτης, ήταν ο Ρομπέρτο Μπατιόν, ο οποίος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο. Ειδικό ατομικό πρόγραμμα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ακολούθησαν, εξάλλου ο Θέμης Κουλουχέρης, ο Κρίστι Βανγκέλι και ο Στιβ Φρασέρι οι οποίοι ωστόσο, αναμένεται να προπονηθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα την Μ. Τετάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK