ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς τρεις με ΑΕΚ

Με μια μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να κρατάει για ακόμα μία φορά κλειστά τα χαρτιά του, σε ό,τι αφορά τους 18 παίκτες που θα αποτελέσουν την αποστολή για το ματς με την Ένωση.

Χωρίς τρεις με ΑΕΚ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής ενώ μετά πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό. Τρέξιμο για προληπτικούς λόγους ακολούθησαν οι Μπεσέρα και Βάντερσον, ενώ ο Λίλα έκανε θεραπεία αφού αντιμετωπίζει μια κάκωση στο γόνατο και θα μείνει εκτός αποστολής.

Νοκ άουτ για το ματς με την ΑΕΚ είναι και ο Κώτσιος με τον Ανδράλα, αφού ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος τιμωρημένος. Η ομάδα θα ολοκληρώσει την Κυριακή το πρωί την προετοιμασία της με ένα χαλάρωμα και μετά θα ανακοινωθεί η 18άδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK