ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Βεζυρίδη, Ταυλαρίδη με Άρη

Ο τραυματίας Πολυχρόνης Βεζυρίδης και ο τιμωρημένος Στάθης Ταυλαρίδης δεν θα ενισχύσουν τον ΟΦΗ στον αγώνα του Σαββάτου στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Χωρίς Βεζυρίδη, Ταυλαρίδη με Άρη

Επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα η διάγνωση για τον τραυματισμό του 38χρονου τερματοφύλακα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (θλάση α’ βαθμού). Είναι δεδομένη η απουσία του εναντίον του Άρη, όπου κάτω από τα δοκάρια των Κρητικών θα καθίσει ο Φίλιππος Σαχσανίδης. Από τον αγώνα του Σαββάτου, μέσω του οποίου ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, θα λείψει και ο Στάθης Ταυλαρίδης που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του εναντίον του Παναιτωλικού στο Γεντί Κουλέ.

Τον διεθνή στόπερ του ΟΦΗ θα αντικαταστήσει, ως συνήθως, ο Ντένις Σόουζα. Στο “Κλ. Βικελίδης” αναμένεται να επανεμφανιστεί επιτέλους ο Βαγγέλης Μάντζιος που τη Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά, ενώ επιστρέφει και ο Παπουλής που εξέτισε την τιμωρία του.

Μπάρμπεκιου

Με μπάρμπεκιου μετά την προπόνηση της Δευτέρας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο οι παίκτες του ΟΦΗ θέλησαν να διαγράψουν την εκτός προγράμματος ήττα από τον Πανιώνιο, η οποία πάντως δεν φαίνεται ικανή να χαλάσει το κλίμα στα “ασπρόμαυρα” αποδυτήρια.

Αδειοδότηση

Για το -φλέγον- θέμα της αδειοδότησης συνεδρίασαν τη Δευτέρα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, ” ασχολήθηκαν με οικονομικά θέματα και με την υπόθεση της αδειοδότησης. Στο θέμα της αδειοδότησης η Δ.Ε. προχωρεί σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει”.

Στο περιθώριο της συνεδρίασης τα στελέχη της ΠΑΕ εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων με φόντο την αδειοδότηση και την κατάρτιση ενός πλήρους φακέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK