ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Βίκτορ η προπόνηση

Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Απ.Καλαμαριάς έκαναν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Από αυτήν απουσίαζε ο Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος υποφέρει από αμυγδαλίτιδα και έχει ανεβάσει πυρετό.

default image
Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Απ.Καλαμαριάς έκαναν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Από αυτήν απουσίαζε ο Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος υποφέρει από αμυγδαλίτιδα και έχει ανεβάσει πυρετό.

Το αν θα παίξει ή όχι κόντρα στους Πόντιους θα φανεί τις επόμενες δύο μέρες, καθώς ο Μουνιόθ δεν πρόκειται να ρισκάρει την συμμετοχή του αν δεν είναι απολύτως καλά. Εναντίον της Καλαμαριάς την Κυριακή δεν θα παίξουν σίγουρα ο τιμωρημένος Ρομέρο και ο τραυματίας Κώτσιος, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Αντονι Σέριτς αντί του Φίλιππου Δάρλα.

Ρουσόπουλος και Κωνσταντάρας για Ελληνικό

Στο μεταξύ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θοδωρής Ρουσόπουλος τοποθετήθηκε την Τετάρτη στα όσα είπε ο Γιώργος Σουφλιάς μία μέρα νωρίτερα σχετικά με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού και την επιλογή του Ελληνικού: “Δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο. Γνωρίζετε ότι ο κ. Σουφλιάς έχει κάνει πολλές συζητήσεις για το θέμα. Θα μείνω στις δηλώσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ” , τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κωνσταντάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Διάβασα στον Τύπο τις δηλώσεις του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ. Ομολογώ ότι σε αρκετές περιοχές, στην Κορινθία λ.χ ή έξω από την Χαλκίδα θα χρειάζονταν ακόμα λιγότερες παρεμβάσεις και έργα υποδομής ενώ και η πρόσβαση θα ήταν επίσης εύκολη. Ωστόσο ως Αθηναίος πολίτης και Αθηναίος βουλευτής που ασχολείται επί χρόνια με το θέμα πρέπει να θυμίσω ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα της Αθήνας. Και ότι η κατασκευή του γηπέδου δεν μπορεί να είναι ένα αυτόνομο έργο, αποκομμένο από τη γενικότερη αξιοποίηση του περιβάλλοντος χώρου και της γειτονιάς που το φιλοξενεί. Η οποία στην περίπτωση του Βοτανικού είναι ιδιαίτερα φτωχή και υποβαθμισμένη και χρειάζεται το γήπεδο για ν΄ αναπτυχθεί και να ζήσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ