Χούντελααρ: “Μας προετοίμασε ο Παπαδόπουλος”
Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" και το τους κινδύνους του αγώνα με τον Ολυμπιακό έδωσε... σκονάκι στους συμπαίκτες του στη Σάλκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
“Για τη Μονπελιέ και τον Ολυμπιακό δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες, αλλά γνωρίζω πως είναι δυνατοί αντίπαλοι. Το ξεκίνημα θα είναι δύσκολο στην έδρα του Ολυμπιακού, Η ατμόσφαιρα εκεί είναι ιδιαίτερα ‘θερμή’ και ο Κυριάκος (Παπαδόπουλος) μάς έχει ήδη προετοιμάσει για το τι θα αντιμετωπίσουμε”, δήλωσε σχετικά ο βασικός φορ των Γερμανών και περσινός 1ος σκόρερ της Bundesliga, Κλάας Γιαν Χούντελααρ.
“Μπορούμε να τερματίσουμε και πρώτοι στον όμιλο. Όπως μπορούμε να είμαστε τρίτοι ή τέταρτοι αν δεν αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Ο όμιλος είναι ανοικτός. Η Άρσεναλ, φυσικά, είναι καλή ομάδα, αλλά δεν είναι τόσο δυνατή όσο τα προηγούμενα χρόνια”.