“Χρυσό” γκολ στο 94′ στην Καλλιθέα
Η "Βασίλισσα του Βορρά" έχει αναστηθεί για τα καλά και αφού ξεπέρασε την άσχημη αρχή που έκανε, συνεχίζει ακάθεκτη. Επιβλήθηκε με 2-1 στον ντέρμπι της αγωνιστικής με αντίπαλο την Καλλιθέα και μάλιστα στην "καυτή" της έδρα.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τον Ζουλίνιο. Μόλις στο 25’ η Καλλιθέα έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι που έκανε γκολ ο Μπέι. Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν το ίδιο ικανοποιητικό, όσον αφορά το θέαμα, όμως επιφύλασσε ένα μεγάλο φινάλε. Ο Νασιόπουλος, σαν “από μηχανής θεός”, ήταν εκείνος που θα έδινε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Βέροια στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αξιοποιώντας τη γλυκιά σέντρα του Πιπίνη.
Συνέντευξη Τύπου
Αντώνης Μανίκας: “Συγχαρητήρια στη Βέροια για τη νίκη. Για εμάς ήταν ένα άσχημο και άδικο αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε καλά το ματς, όμως το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν χαζό. Στην ομάδα υπήρχε εκνευρισμός, ενώ παίζαμε με ψηλές μπαλιές κάτι που εγώ δεν έχω ζητήσει”.
Στέφανος Γαϊτάνος: “Είχαμε ένα φανταστικό τέλος, όταν βάλαμε το γκολ της νίκης η Καλλιθέα δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Η νίκη είναι δίκαιη, κλείσαμε τους χώρους και δεν αφήσαμε την Καλλιθέα να παίξει επιθετικά. Η Βέροια είναι ομάδα που έχει πολλές λύσεις στο ρόστερ της και αυτό θα φανεί στη συνέχει. Ευχαριστώ τους παίκτες-ονόματα που δεν διαμαρτύρονται όταν κάθονται στον πάγκο”.
Πέτκοβιτς: “Ηταν ένα κακό ματς στο οποίοι αλλιώς μας είπε ο κόουτς να παίξουμε και άλλα κάναμε στο γήπεδο. Θα προσπαθήσουμε στις Σέρρες να ρεφάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε”.
Μικές: “Κάναμε μεγάλη νίκη γιατί η Καλλιθέα είναι διεκδικήτρια για τη Σούπερ Λίγκα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και την Κυριακή ζητάμε από τον κόσμο να μας βοηθήσει να έχουμε ανάλογη συνέχεια”.