Χριστοβασίλης: “Τα παιδιά έγραψαν ιστορία”
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Γιώργος Χριστοβασίλης μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Κέρκυρας και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα πλέι οφ.
Ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ΠΑΕ δήλωσε: ” Ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα μας μετά από τόσα χρόνια. Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά κατάφεραν να γράψουν ιστορία. Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου.
Το μίνι πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο, με την ψυχολογία όμως που έχουν αυτά τα παιδιά, θα μας χαρίσουν και ακόμα μεγαλύτερες χαρές.
Τον κ. Χριστόπουλο τον είχαμε επιλέξει πριν από δύο χρόνια, είχε μείνει λίγο στο περιθώριο, αλλά τον πιστεύαμε. Απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και νομίζω θα το κάνει και στο μέλλον/
Σιγά – σιγά θα πρέπει να οργανωθούμε για την επόμενη χρονιά, η οποία θα είναι πολύ δύσκολη. Θα έχουμε συμμετοχή σε κάποιους αγώνες στην Ευρώπη και δεν ξέρω μέχρι που θα φτάσουμε. Μας περιμένει μια χρονιά που θα έχει διάρκεια 11 μήνες
Ο κόσμος ήταν πάντα ο δωδέκατος παίκτης και απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και πιστεύω να είναι δίπλα μας για πάντα“.