"Xτυπά" και στις μικρές ηλικίες η Τσέλσι

Η Τσέλσι μπορεί να έχει ενισχυθεί με αρκετούς έμπειρους παίκτες, αλλά απ' ότι φαίνεται έχει απλώσει τα...δίχτυα της και σε νέα ταλέντα. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φρανκ Αρνεσεν, βρέθηκε στο Περού, που έγινε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών και παρακολούθησε δύο νεαρούς Ολλανδούς, προκαλώντας την αντίδραση του Αγιαξ, στον οποίο ανήκουν οι δύο παίκτες. O λόγος για τους Τζεφ Γκούσενς και Τζέφρεϊ Σάρπονγκ, που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με την φανέλα των "ορανιε".

"Xτυπά" και στις μικρές ηλικίες η Τσέλσι
Η Τσέλσι μπορεί να έχει ενισχυθεί με αρκετούς έμπειρους παίκτες, αλλά απ' ότι φαίνεται έχει απλώσει τα...δίχτυα της και σε νέα ταλέντα. Ο νέος αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φρανκ Αρνεσεν, βρέθηκε στο Περού, που έγινε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 17 ετών και παρακολούθησε δύο νεαρούς Ολλανδούς, προκαλώντας την αντίδραση του Αγιαξ, στον οποίο ανήκουν οι δύο παίκτες.

O λόγος για τους Τζεφ Γκούσενς και Τζέφρεϊ Σάρπονγκ, που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις με την φανέλα των "ορανιε". "Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να σταματήσουμε αυτό που πάει να συμβεί. Πρέπει να προλάβουμε και να τους προτείνουμε συμβόλαιο, αλλά και ο μάνατζερ τους να σκεφτεί ότι υπάρχει και ο Αγιαξ", τόνισε ο διευθυντής του "Αίαντα ", Αριεν Φαν Εϊντεν για το ενδιαφέρον των "μπλε" προς το πρόσωπο των δύο ανερχόμενων αστέρων τους.

Οι Γκούσενς και Σάρπονγκ έχουν ως μάνατζερ τον Σόρεν Λέρμπι και αν οι πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν να τον πείσουν να τους...πουλήσει τους παίκτες, τότε δεν θα πρέπει να δώσουν πάνω από 200.000 λίρες.

Από την πλευρά του ο Αρνεσεν (έχει παίξει στον Αγιαξ) δεν έκανε κανένα σχόλιο για τις φήμες που ακούγονται και οι οποίες έχουν ως πρωταγωνιστή και έναν παίκτη της Ντόρτμουντ. Πρόκειται για τον 17χρονο μέσο Νούρι Σάχιν, που βοήθησε την ομάδα του να φθάσει στην 4η θέση του παγκοσμίου του Περού και μάλιστα αποτελεί ήδη μέλος της πρώτης ομάδας.

Για τον Τούρκο υπήρχε διάψευση από την πλευρά του Χανς-Τζόακιμ Βάτσκε (διευθυντή μάνατζμεντ) για πρόταση της Τσέλσι, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, οπότε καλύτερα να περιμένουμε το εγγύς μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK