Υπάρχει ένας παίκτης που δεν τον... βλέπει ο Χάσι!

Αυτό που ψιθυριζόταν το τελευταίο διάστημα για την άποψη του Ολυμπιακού για τον Χρβόγε Μίλιτς, επιβεβαιώθηκε με τις επιλογές τους για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (16/9, 20.30). Γιατί όμως ο Μπέσνικ Χάσι κάνει σαν να μην... υπάρχει καν ο αριστερός μπακ;

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν ξέρουμε αν βρισκόμαστε σε μία κατάσταση τύπου “Μπέντο – Πάρντο” στην παρούσα φάση. Το είχαμε δει το έργο πέρσι τέτοια εποχή. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού χρησιμοποιούσε ελάχιστα τον Πάρντο καιόταν τον είχε βάλει βασικό στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, τον έβγαλε άρον-άρον στο ημίχρονο και του έστειλε ουσιαστικά μήνυμα ότι δεν τον υπολόγιζε.

Δεν ξέρουμε λοιπόν αν υπάρχει ένα τέτοιο νέο φαινόμενο φέτος. Αν ο φετινός Πάρντο είναι ο... Μίλιτς. Ο Χάσι πάντως έχει δείξει σε αυτό το τρίμηνο που βρίσκεται στον Πειραιά, ότι αν κάποιον δεν τον υπολογίζει, του το δείχνει με πολύ ξεκάθαρο τρόπο.

Το ένιωσαν για τα καλά στο πετσί τους ο Ελιουνούσι, ο Αντρέ Μάρτινς και μένει να φανεί πώς θα κυλήσει η ιστορία με τον Ανσαριφάρντ. Δεν στεκόμαστε στους Ρισβάνη και Γιαννιώτα που τους είχε “κόψει” λίγο πριν το β' στάδιο προετοιμασίας, αλλά σε τρία παιδιά που πέρσι ήταν βασικοί στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει ένας παίκτης που δεν τον... βλέπει ο Χάσι!
INTIME SPORTS

Τώρα κάτι τρέχει με τον Μίλιτς. Είναι μία σειρά γεγονότων που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Χάσι δεν έχει μείνει ευχαριστημένος μαζί του και ειδικά ο αποκλεισμός του από την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα (16/9, 20.30) ήταν ο ορισμός της επιβεβαίωσης!

ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΜΠΑΚ, ΑΛΛΑ...

Το πρώτο “μήνυμα” το έστειλε με τον αποκλεισμό του Μίλιτς από την ευρωπαϊκή λίστα. Γενικότερα ο Χάσι έδειχνε μία προτίμηση στον Κούτρη, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που αποκλείστηκε ο Κροάτης, η απάντηση που έδωσε ήταν ότι πίσω από τον Κούτρη υπάρχει ο Φιγκέιρας, ενώ μπορεί να παίξει εκεί και ο Νικολάου.

Στα Πηγάδια δεν έπαιξε λόγω τιμωρίας από την κόκκινη στο Περιστέρι με την Λαμία. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Κούτρης ήταν τραυματίας και δεν θα έπαιζε με τον Αστέρα και με τον Ελαμπντελαουί να έχει ίωση, το αναμενόμενο ήταν ο Μίλιτς να έμπαινε στη 18άδα και να χτυπούσε την πόρτα της ενδεκάδας.

Να πήγαινε δηλαδή με Φιγκέιρας δεξιά και Μίλιτς αριστερά σε ένα ορθολογικό σχήμα.

Αμ δε... Παρά τα προβλήματα που προέκυψαν στα άκρα της άμυνας, ο Χάσι αποφάσισε να αφήσει έξω τον Μίλιτς και να ρισκάρει βάζοντας ξανά τον Φιγκέιρας στα αριστερά να παίξει με ανάποδο πόδι και στο δεξί άκρο τον... Ζιλέ που με τον Χάσι είχε παίξει αρκετές φορές ως δεξιός μπακ στην Άντερλεχτ.

Προς το παρόν δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με σιγουριά, αν όντως έχουμε να κάνουμε εδώ με μία περίπτωση Μπέντο – Πάρντο. Αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες αγωνιστικές, αν και φαίνεται ότι ο Μίλιτς έχει να φάει πολλά ψωμιά για να τον δει με άλλο μάτι ο Χάσι.

Όπως και να 'χει, όμως, υπάρχουν αρκετές ομοιότητες και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Και ο Πάρντο είχε μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας και από κάποιο σημείο και μετά παρά τις απουσίες που υπήρχαν στα εξτρέμ, ο Μπέντο δεν τον είχε ούτε ως μία έξτρα λύση από τον πάγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK