Υπάρχει ομάδα που λέγεται 'Επίπεδη Γη', δεν θα πέσει ποτέ κατηγορία

Η Μοστόλες Μπαλομπιέ βλέπει το ποδόσφαιρο 'επίπεδα' με τη νέα της ονομασία, είναι το αγαπημένο μας ποδοσφαιρικό παρατράγουδο.

Υπάρχει ομάδα που λέγεται 'Επίπεδη Γη', δεν θα πέσει ποτέ κατηγορία

Η Μοστόλες Μπαλομπιέ ανέβηκε στην τέταρτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Μέχρι πρόσφατα, ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξη της, ίσως μόνο εκείνοι που ασχολούνται φανατικά με τα γεγονότα του περιφερειακού πρωταθλήματος Μαδρίτης, στο οποίο συμμετείχε μέχρι και πέρσι. Από τις 30 Ιουνίου, η Μοστόλες έχει πλέον ένα νέο όνομα, βαρύ σαν ιστορία (μπορεί και όχι). Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε τη Flat Earth FC. Ο Τσάβι Πόβες , ο 32χρονος πρόεδρος της ομάδας, με βίντεο-ανακοίνωση επιβεβαίωσε την αλλαγή του ονόματος της ομάδας, με σκοπό την υπεράσπιση της θεωρίας ότι η γη δεν έχει κυκλικό, αλλά επίπεδο σχήμα.

"Είμαστε μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου, που συμμετέχει στην τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας, γεννηθήκαμε ξανά για να ενώσουμε τα εκατομμύρια των οπαδών της θεωρίας της Επίπεδης Γης και όλους αυτούς τους ανθρώπους που αμφισβητούν τα πάντα και ψάχνουν διαρκώς για απαντήσεις", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσάβι, τονίζοντας επίσης πως η ομάδα του θα είναι ίσως η μοναδική παγκοσμίως, που δεν θα συνδέεται με μια συγκεκριμένη πόλη ή περιοχή, αλλά 'με μια ιδέα'.

Ο πρόεδρος έχει ήδη αποκαλύψει μια νέα φανέλα και ένα νέο σήμα της ομάδας, τα οποία βρίσκονται πλέον και στο επίσημο site της, ενώ έχουν γίνει γνωστοί και οι νέοι συνεργάτες, μια ψηφιακή πλατφόρμα ειδήσεων και ιστοριών σχετικά με τη θεωρία της Επίπεδης Γης, αλλά και δυο κανάλια YouTube που επιχειρούν να ανατρέψουν τη θεωρία της βαρύτητας, την ύπαρξη Βορρά και Νότου στον παγκόσμιο χάρτη και πολλά ακόμα σουρεάλ μεταφυσικά αξιώματα στα οποία υπακούν οι Flat Earthers.

Το σίγουρο είναι πως η Flat Earth FC είναι ένα καλοστημένο επικοινωνιακό τρικ, προκειμένου η ημι-άγνωστη ομάδα από τη Μαδρίτη να αυξήσει το κοινό της, έστω και με τρόπο που την κατατάσσει στα ποδοσφαιρικά παρατράγουδα της Ισπανίας. Αξίζει τουλάχιστον τα μπράβο μας ο Πόβες, ο οποίος έχει παραδεχτεί πως γι' αυτόν ακριβώς το λόγο αποφάσισε να ταυτίσει την ομάδα του με μια θεωρία που ακόμα και εκείνες οι αλησμόνητες paranormal εκπομπές του Κώστα Χαρδαβέλλα στο ALTER θα ντρέπονταν να εντάξουν στη θεματολογία τους.

Ακόμα και ο πιο φανατικός υποστηρικτής του αξιώματος της Επίπεδης Γης από τον αθλητικό χώρο, κάποιος Κάιρι Ίρβινγκ, σήμερα ζητάει 'συγνώμη' από το κοινό του και ελπίζει να έχουν κοντή μνήμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK