Υπεγράφη η υψομετρική για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Ακόμη μια σημαντική εξέλιξη για το γηπεδικό ζήτημα της ΑΕΚ, καθώς από το υπουργείο υποδομών υπεγράφη η υψομετρική μελέτη, που ήταν το τελευταίο βήμα για την έκδοση της άδειας.

Υπεγράφη η υψομετρική για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης έβαλε την υπογραφή του στην υψομετρική μελέτη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, κάτι που αποτελεί το τελευταίο βήμα πριν από την έκδοση της άδειας.

Πλέον στην Ένωση αναμένεται να παραλάβουν τα σχετικά έγγραφα ώστε να κατατεθούν στο ΥΠΑΠΕΝ και να συμπληρωθεί ο φάκελος για την άδεια του γηπέδου.

Εκτιμάται δε ότι ακόμη και εντός του μήνα θα εκδοθεί η άδεια ανέγερσης του γηπέδου και αμέσως θα αρχίσουν τα έργα, γεγονός που θα σημάνει το τέλος της δύσκολης διαδικασίας που προηγήθηκε, προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να μπορέσουν να πάρουν... σάρκα και οστά τα σχέδια της ΑΕΚ για τη νέα της έδρα.

Η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ ανακοινώνει ότι πριν από λίγο ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης υπέγραψε την υψομετική μελέτη, της οποίας η έγκριση ταλαιπώρησε για τόσο καιρό τον κόσμο της ΑΕΚ και αποτελούσε το τελευταίο εμπόδιο για την έναρξη της κατασκευής του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος μέσα σε χρόνο ρεκόρ – από την με τη συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων ψήφιση της σχετικής νομοθετικής ρύθμισης- ετοίμασε, με τη συνδρομή φυσικά των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου, τη σχετική μελέτη ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «Αγιά Σοφιά».

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ αλλά και σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ οφείλουν επίσης ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, στους Διευθυντές των αρμοδίων υπηρεσιών, αλλά και σε όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, γιατί με μεθοδική δουλειά και σεβόμενοι απόλυτα τις κατευθύνσεις του Νόμου, μελέτησαν το ζήτημα σε όλες του τις λεπτομέρειες και ενέκριναν τη μελέτη.

Η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕYΑΣΤΙΚΗ 1924 ΑΕ συνεργάζεται ήδη χωρίς την παραμικρή χρονοτριβή με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου που αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου άμεσα να ξεκινήσουν τα έργα.

Ενας εξοντωτικά δύσκολος, αλλά δίκαιος αγώνας για την εκπλήρωση του μεγαλύτερου ονείρου του κόσμου της ΑΕΚ φτάνει πλέον στη δικαίωσή του".