Υπέγραψε στον Ηρακλή ο Μπούρμπος

Μία ημέρα μετά την (επίσημη) αποδέσμευσή του από την ΑΕΚ, ο Χρήστος Μπούρμπος βρήκε επαγγελματικό καταφύγιο στον Ηρακλή. Ο "Γηραιός", ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου παίκτη, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Υπέγραψε στον Ηρακλή ο Μπούρμπος
Αμέσως μετά ο Μπούρμπος δήλωσε: " Είναι σπουδαίο για την εξέλιξη της καριέρας μου το γεγονός ότι συνεχίζω σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ηρακλής. Μια ομάδα, η οποία έδειξε έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία και μια ομάδα με σημαντικές προοπτικές, με ισχυρή διοίκηση και ανθρώπους, που έχουν φιλοδοξίες. Είμαι βέβαιος ότι φέτος στον Ηρακλή θα γίνει πολύ καλή δουλειά και θα μπορέσουμε όλοι μαζί να φτάσουμε την ομάδα στα επίπεδα, που αναλογούν στην εκατοντάχρονη ιστορία της.

Είμαι αποφασισμένος να προσφέρω όλες τις αγωνιστικές δυνάμεις μου, προκειμένου να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια και να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι πίστεψαν σε εμένα και στις δυνατότητές μου. Για εμένα είναι μια καινούρια αρχή και είμαι πεπεισμένος ότι θα εκμεταλλευτώ με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία, που μου προσφέρεται σε αυτόν τον μεγάλο Σύλλογο.

Οι εγκαταστάσεις της ομάδας με εντυπωσίασαν και είναι προφανές ότι οι διοικούντες κάνουν δουλειά σε βάθος, με βάρος στον επαγγελματικό τρόπο δουλειάς για το αγωνιστικό τμήμα ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK