Yπέγραψε στον ΠΑΟΚ ο Ουντέζε
Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι από την Τετάρτη ο Ιφεάνι Ουντέζε. Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος από το 2000 μέχρι το 2006 ανήκε στο "δικέφαλο του βορρά" βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
ΠΑΟΚ είναι από την Τετάρτη ο
Ιφεάνι Ουντέζε. Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος από το 2000 μέχρι το 2006 ανήκε στο “δικέφαλο του βορρά” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.
Προκειμένου να επιστρέψει, ο Νιγηριανός δέχθηκε να χαρίσει τα χρήματα που του οφείλονται και για τα οποία έχει προσφύγει με αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής του ΠΑΟΚ. Το αρχικό ποσό υπολογίζεται σε 300.000 ευρώ, ο ΠΑΟΚ του έχει καταβάλλει περίπου το 1/3 των χρημάτων αυτών, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής χάρισε το υπόλοιπο στην ομάδα, δείχνοντας έτσι τη μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
Εξάλλου, για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή για τη θέση του κεντρικού αμυντικού που ήθελε ο Γιώργος Παράσχος, αφού είναι γνώστης των πραγμάτων στην ομάδα και δεν θα υπάρξει πρόβλημα προσαρμογής. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ήθελε στόπερ με ταχύτητα και ο Ουντέζε είναι αυτό που έψαχνε.
“Επέστρεψα στην οικογένειά μου. Στεναχωρήθηκα πολύ όταν έφυγα, αλλά δεν ήταν δική μου ευθύνη. Γνωρίζω τον Ζαγοράκη, αλλά και τον Παράσχο. Ελπίζω και εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά”, είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο Ουντέζε.