Υπό "προστασία" ο Λέοβατς

Όσο ο εύθραυστος Λεβέκ δεν μπορεί να πατήσει γήπεδο, τόσο ο Λέοβατς θα πρέπει να προστατεύεται. Να ο λόγος που ο Κροάτης δεν πρόκειται να πιεστεί πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΕΟΒΑΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΛΕΟΒΑΤΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Μπορεί η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Μαρίν Λέοβατς να ήταν "καθαρή", παρόλα αυτά ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης, με φόντο το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Κροάτης είχε ζητήσει αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Λαμία μόλις ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

Με βάση το πλάνο του ιατρικού τιμ, ο Λέοβατς θα "πατήσει γκάζι" στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής και εφόσον καταφέρει να τις “βγάλει” θα βρίσκεται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου, που “καίγεται” να τον έχει.

Σε περίπτωση απουσίας του Λέοβατς, οι επιλογές του προπονητή του ΠΑΟΚ είναι μετρημένες, και όλες αφορούν παίκτες που δεν είναι η θέση του αριστερού μπακ, η φυσική τους.

Ο Ντοριάν Λεβέκ παραμένει στη λίστα των απόντων, καθώς παραπονέθηκε για νέες ενοχλήσεις, αυτή τη φορά στη γάμπα. Ο Γάλλος δείχνει να είναι... εύθραυστος, καθώς οι συγκεκριμένες ενοχλήσεις έρχονται λίγες ημέρες μετά την πολυαναμενόμενη επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK