Υπογράφει ο Λημνιός

Την Παρασκευή (7/4) η το αργότερο τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ ΠΑΟΚ, Ατρομήτου και Λημνιού για τη μεταγραφή του νεαρού άσου στον "δικέφαλο του βορρά".

Υπογράφει ο Λημνιός

Μια ιστορία που όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Σπανός είχε αρχίσει πριν από 10 ημέρες, αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή (ή το αργότερο τη Μεγάλη Δευτέρα), με τον Δημήτρη Λημνιό να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο 18χρονος άσος μετέβη στη Θεσσαλονίκη με τον μάνατζερ Αποστόλου και "έκλεισε" της συμφωνία με τον "δικέφαλο του βορρά", με τις υπογραφές να... πέφτουν (όπως όλα δείχνουν) μέσα στο επόμενο 24ωρο. Όπως είχατε διαβάσει από την Τετάρτη στο Contra.gr ο Ιβάν Σαββίδης άγγιξε τις 900.000 ευρώ και ο Γιώργος Σπανός είπε το ναι (στο προφορικό επίπεδο) έτσι ώστε να γίνει αυτή η μεταγραφή και ο παίκτης να ανοίξει τα ποδοσφαιρικά φτερά του.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου παραδέχτηκε σήμερα (6/4) ότι οι επαφές με την πλευρά του ΠΑΟΚ είχαν αρχίσει εδώ και αρκετές ημέρες, τονίζοντας ότι είναι τυπικό το θέμα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του νεαρού άσου.

Σημειώνεται ότι ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Αντώνης Αποστολόπουλος, είχε ενστάσεις για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, εκτιμώντας ότι θα μπορούσε να έχει πιο συμφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK