Υπογράφει τη Δευτέρα ο Μπεργκ

Τη Δευτέρα αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το ζήτημα της επέκτασης του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ με τον Παναθηναϊκό.

Υπογράφει τη Δευτέρα ο Μπεργκ

Ο εκπρόσωπος του Σουηδού στράικερ θα αφιχθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα το μεσημέρι και ακολούθως ο πελάτης του θα βάλει τις υπογραφές στο νέο συμβόλαιο στο οποίο βέβαια οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καλλονή ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες τους προσανατολίζονται σε τουλάχιστον 3-4 αλλαγές, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρατάχθηκε στα Πηγάδια.

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, μιλάμε για μία αλλαγή σε κάθε γραμμή, με τον Λουκ Στιλ να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, τον Χρήστο Μπούρμπο να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Ντάνιελ Πράνιτς να επιστρέφει στη μεσαία γραμμή και τον Μάρκους Μπεργκ να ηγείται στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Πέτριτς.

Αλλαγές και στην Ακαδημία

Ο τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, Γιάννης Σαμαράς, ενημέρωσε την προπονητική ομάδα για κάποιες ανακατατάξεις.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος μαζί με τον Ολλανδό συντονιστή Χενκ Χέρντερ, αναλαμβάνουν την εκγύμναση των γεννηθέντων το 1998, ομάδα που μέχρι σήμερα είχαν οι Κώστας Φραντζέσκος και Γιώργος Σίμος, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό, ποιος θα είναι αυτός που θα κοουτσάρει το τμήμα στα παιχνίδια του.

Ο Φραντζέσκος θα προπονεί πλέον το τμήμα Κ16 (γεννηθέντες το 1999) και ο Σίμος μαζί με τον Άρη Κυριαζή τους Κ15 (γεννηθέντες το 2000).

News 24/7

24MEDIA NETWORK