Yπομονή είναι η λέξη κλειδί για το Σάντος

Yπομονή είναι η λέξη κλειδί για το Σάντος

Ρεπορτάζ: Γιάννης Κυφωνίδης
Ο αγώνας με τον Ηρακλή την Κυριακή στο άδειο, λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, στριφογυρίζει συνέχεια στο μυαλό του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε την Παρασκευή στους παίκτες του για το παιχνίδι με το "Γηραιό" και από τα λεγόμενά του φάνηκε ότι υπολογίζει πολύ την ομάδα του Σάββα Κωφίδη.

«Μη σας ξεγελά το 3-1 της πρεμιέρας, ο αντίπαλος δεν θα μας αφήσει να κάνουμε το παιχνίδι μας» υπογράμμισε ο Σάντος στους παίκτες του στους οποίους συνέστησε υπομονή. Η λέξη αυτή είναι η λέξη κλειδί για την φιλοσοφία του Πορτογάλου εν’ όψει αυτού παιχνιδιού. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ξέρει ότι ο Ηρακλής δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία και θέλει να προετοιμάσει σχετικά τους παίκτες του.

Πονάει ο Κόντης

Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Κόντης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή του στο ματς με τον Ηρακλή θα αποφασιστεί το Σάββατο. Χιώτης, Κονέ και Τζιωρτζόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Το Σάββατο η προπόνηση θα γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα είναι ανοιχτή

Οσον αφορά την εντεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή, ο Σάντος δεν έκανε γνωστές τις προθέσεις του. Θεωρείται σίγουρο όμως ότι την πεντάδα της αμυντικής γραμμής θα συνθέσουν οι Σορεντίνο, Μόρας, Αλεξόπουλος, Γεωργέας και Μάλμπασα. Ο τεχνικός της Ενωσης έκανε πολλές δοκιμές στο κέντρο και προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Ιβιτς και τον Σέζαρ.


Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι μόλις 231 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προτίμησαν να αποζημιωθούν από την ΠΑΕ για τον αγώνα με τον Ηρακλή που δεν θα τον παρακολουθήσουν λόγω της τιμωρίας.
Ακόμα όμως και αυτοί οι 231 ξόδεψαν τα χρήματα κάνοντας ψώνια από την μπουτίκ. Μερίδα φίλων της Ενωσης εξάλλου κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να καταθέσουν σε τραπεζικό λογαριασμό τα χρήματα που θα έδιναν αν πλήρωναν εισιτήριο για το ματς με τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχει θέμα δίωξης.

Στο πλαίσιο των επαφών που ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα με τους οργανωμένους φίλους της ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαϊδης συναντήθηκε την Παρασκευή με εκπροσώπους των Defenders. Στην συνάντηση έδωσαν παρόν μέλη από το κεντρικό κλαμπ καθώς και παιδιά από περιφερειακά κλαμπ (Σητείας, Χίου, Ιλιον).

Στην συνάντηση αυτή, ο πρόεδρος της ΑΕΚ επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει θέμα δίωξης των οργανωμένων συνδέσμων. Συμπλήρωσε όμως ότι η ΠΑΕ θα κυνηγήσει όσα μεμονωμένα άτομα φρενάρουν με ενέργειές τους την πορεία της ομάδας.

Για το γήπεδο ο Νικολαϊδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτό να γίνει στα Λιόσια υπογραμμίζοντας ότι αυτή η περιοχή είναι μία από τις τρεις που εξετάζονται. Επίσης επεσήμανε ότι το νέο γήπεδο θα κατασκευαστεί στον άξονα της Αττικής όδου. Όταν οι οπαδοί του έθεσαν το θέμα των διοδίων, ο πρόεδρος της Ενωσης αποκάλυψε ότι έχει ήδη έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Αττικής οδού έτσι ώστε οι φίλοι της ΑΕΚ , με την επίδειξη του εισιτηρίου, να μην πληρώνουν διόδια ή να πληρώνουν ένα μειωμένο ποσό.

Eπίσης, ο Νικολαϊδης είπε ότι το γηπεδικό θα μπει στην τελική ευθεία αυτόν το μήνα και ότι το νέο γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική όταν τελειώσει η αποπληρωμή του. Από τα λεγόμενα του προέδρου οι οπαδοί των Defenders (υπέρμαχοι της Νέας Φιλαδέλφειας) κατάλαβαν ότι ο Νικολαϊδης δεν προτιμά τη παραδοσιακή, για την ΑΕΚ, περιοχή διότι δεν μπορεί να χτίσει το γήπεδο όπως το θέλει, με τις χρήσεις που το θέλει.


"Ψήνεται" συνάντηση με Oρίτζιναλ

Η συνάντηση με την Ορίτζιναλ θα γίνει όπως όλα δείχνουν αλλά είναι δύσκολο να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα λόγω του ματς της ΑΕΚ με τη Ζενίτ. Πιο πιθανό είναι να γίνει την μεθεπόμενη εβδομάδα κατά την οποία η ΑΕΚ δεν θα έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις.


News 24/7

24MEDIA NETWORK