Υπομονή ζητά ο Σόλιντ

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ανήκει πλέον στο παρελθόν μαζί με τα θετικά ή αρνητικά στοιχεία που άφησε. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ελλάδα και τώρα ετοιμάζεται για τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Λιόν, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Υπομονή ζητά ο Σόλιντ
Για μία ακόμη φορά ο Τροντ Σόλιντ συνέστησε υπομονή. Ο Νορβηγός προπονητής μίλησε στην εκπομπή της ΝΕΤ «Αθλητική Κυριακή» και έφερε ως παράδειγμα τη... Ρώμη για ζητήσει υπομονή και επιμονή ώστε να έρθουν τα καλά αποτελέσματα.

"Η Ρώμη δεν κτίστηκε σε μία μέρα. Χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα και θα δούμε τα αποτελέσματα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η απόδοσή μας είναι καλύτερη σε σχέση με το πρωτάθλημα. Σε όλα τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ τα έχουμε πάει καλά. Ακόμα και σε αυτό με τη Ρόζενμποργκ. Δουλεύουμε καθημερινά και στόχος μας είναι να βελτιώνουμε τον τρόπο που αγωνιζόμαστε".

Μειώνονται τα προβλήματα του Νορβηγού

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ανήκει πλέον στο παρελθόν μαζί με τα θετικά ή αρνητικά στοιχεία που άφησε. Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στην Ελλάδα και τώρα ετοιμάζεται για τον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Λιόν, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Το συγκεκριμένο ματς κρύβει πολλές παγίδες αν οι παίκτες του Τροντ Σόλιντ μείνουν με την εντύπωση που αποκόμισαν από την γαλλική ομάδα μέσα στο "Ζερλάν". Η Λιόν είναι πολύ πιο επικίνδυνη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αφού είναι ομάδα που διαθέτει ταχύτατους ποδοσφαιριστές που πρεσάρουν σε όλο το γήπεδο, ξέρουν να παίζουν την κόντρα και αν βρουν κενά στην "ερυθρόλευκη" άμυνα δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα προβλήματα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν λείπουν, με τον Τροντ Σόλιντ να έχει μάθει να ζει με… «πονοκεφάλους». Στην προπόνηση της Κυριακής ο Μιχάλης Καψής δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με αποτέλεσμα να παρατείνεται η αγωνία για το αν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο ματς με τη Λιόν.

Την Δευτέρα αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα του Νέρι Καστίγιο. Ο ποδοσφαιριστής έχει παραδώσει την απολογία του και πλέον περιμένει την απόφαση της διοίκησης.
Αντίθετα, ο Αντώνης Νικοπολίδης φαίνεται πως ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρεί και την Κυριακή ακολούθησε σε χαλαρούς ρυθμούς το πρόγραμμα. Η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερες ανησυχίες και εφόσον πέσει ο πυρετός θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στους Γάλλους.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Τάσο Πάντο. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και δείχνει πως το πρόβλημα τραυματισμού που είχε ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και δεν αποκλείεται να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Την Δευτέρα αναμένεται να γίνουν οι πρώτες δοκιμές του Σόλιντ για το σχήμα που θα παρατάξει στον αγώνα με τη Λιόν, αφού την Κυριακή το πρόγραμμα περιλάμβανε χαλάρωμα για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η άφιξη της Λιόν

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής η Λιόν, η οποία την Τρίτη θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Ζεράρ Ουγιέ τόνισε πως ότι έχει να πει θα το πει στη συνέντευξη Τύπου, ενώ από τους παίκτες μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας Γκρεγκορί Κουπέ, τονίζόντας χαρακτηριστικά: "Στόχος μας θα είναι η νίκη ή στη χειρότερη περίπτωση η ισοπαλία. Θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο".

*** Η UEFA ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τους διαιτητές του αγώνα της Τρίτης με την Λιόν. Συγκεκριμένα διαιτητής θα είναι ο Σουηδός Peter FROJDFELDT με βοηθούς τους συμπατριώτες του Kenneth PETERSSON και Stefan WITTBERG, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Σουηδός Maritn HANSSON

News 24/7

24MEDIA NETWORK