Υπόνοιες πλαστογραφίας στη μεταγραφή του Μίκελ στη Γιουνάιτεντ

Έξαλλοι φέρονται οι ιθύνοντες της Λιν με τους ισχυρισμούς περί πλαστογράφησης του συμβολαίου του Όμπι Μίκελ.

Υπόνοιες πλαστογραφίας στη μεταγραφή του Μίκελ στη Γιουνάιτεντ

Έξαλλοιφέρονται οι ιθύνοντες της Λιν με τους ισχυρισμούς περί πλαστογράφησης του συμβολαίου του Όμπι Μίκελ. Οι Νορβηγοί διατείνονται πως εξυφαίνονται εσκεμμένα προσπάθειες για να ακυρωθεί η συμφωνία πώλησης του παίκτη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ματαιώθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Ο δικηγόρος, Στέφεν Τρίγκεαρ, κατηγόρησε το γενικό διευθυντή της Λιν, Μόργκαν Άντερσεν, ότι πλαστογράφησε το συμβόλαιο που υπογράφτηκε τον Απρίλιο. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λιν και όχι στη συμφωνία με τη Γιουνάιτεντ, λέγοντας: " Δεν υπάρχουν αμφιβολίες, βασισμένοι στην ανάλυση των εγγράφων, ότι το συμβόλαιο του Απριλίου είναι πλαστογραφημένο ".

Ο Άντερσεν εξοργίστηκε με την κατηγορία που του πρόσαψαν και ανέφερε: " Λαμβάνουμε αυτή την συγκλονιστική κατηγορία σοβαρά. Δεν φοβόμαστε όμως. Πρόκειται για μια προσπάθεια διάσπασης της σχέσης μας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν πρόκειται να επιτευχθεί ".

Η ΦΙΦΑ συνεχίζει τις έρευνες ώστε να διαλευκάνει την υπόθεση, ενώ ο Όμπι αναμένει εναγωνίως την επίλυση της προκειμένου να «μετακομίσει» στο Στάμφορντ Μπριτζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK