Υποπτος για βιασμό ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίο κατηγορείται ότι συμμετείχε σε απόπειρα βιασμού στο κεντρικό Λονδίνο στις 2 Οκτωβρίου.

Υποπτος για βιασμό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίο κατηγορείται ότι συμμετείχε σε απόπειρα βιασμού στο κεντρικό Λονδίνο στις 2 Οκτωβρίου, σε σουϊτα του ξενοδοχείου «Σάντερσον» της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η "Scotland Yard" δήλωσε ότι συνελήφθη ένας ύποπτος, περίπου 20 ετών, ο οποίος λέγεται ότι είναι ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά από ένα ραντεβού που υπήρξε την περασμένη Πέμπτη σε ένα αστυνομικό τμήμα. Ο Πορτογάλος κατηγορείται ότι πήρε μέρος στην κατακριτέα αυτή πράξη, ενώ σε ένα δεύτερο άτομο που ανακρίθηκε οι αρχές δεν προχώρησαν σε κράτηση του.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να σχολιάσει το θέμα, αλλά σίγουρα οι θα υπάρξουν εξελίξεις εν ευθέτω χρόνω. Αξίζει να σημειωθεί ότι μία ημέρα πριν οι "μπέμπηδες" είχαν παίξει με την Φούλαμ στο "Κρέιβεν Κότατζ" και είχαν επικρατήσει με 3-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK