"Υψηλά κίνητρα με Ολυμπιακό, μπορούμε νίκη"

Αισιόδοξος για επικράτηση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι ο Μιγκέλ Βίτορ σε δηλώσεις που έκανε σε κυρακάτικη εφημερίδα.

"Υψηλά κίνητρα με Ολυμπιακό, μπορούμε νίκη"
INTIME SPORTS

Ο 25χρονος στόπερ τοποθετήθηκε για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έδειξε πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ, με τη στήριξη των οπαδών του, μπορεί τη νίκη. Συγκεκριμένα, τόνισε στη "Real News":

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε δύο μερες ξεκούρασης παραπάνω: "Σίγουρα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε περισσότερες μέρες ξεκούρασης και τη δυνατότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για ντέρμπι είναι μειονέκτημα για εμάς".

Για το πως βλέπουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το ντέρμπι: "Εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για να δώσουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μέσα σε λίγες ημέρες και αυτό είναι θετικό. Άλλωστε, τα ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό δημιουργούν εξαρχής υψηλά κίνητρα. Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ντόρτμουντ, θέλουμε να πάρουμε τη νίκη στο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Ξέρουμε ότι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο, όπως ήταν και στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει, όπως το κάνει πάντα. Είναι σημαντικό να είναι στο πλευρό μας γιατί μας δίνει επιπλέον δύναμη. Με τη συμπαράσταση των οπαδών μας πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά και κάθε αντίπαλο στο γήπεδό μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK