Ζαχαρόπουλος: "Στόχος το ΟΥΕΦΑ"

Ζαχαρόπουλος: "Στόχος το ΟΥΕΦΑ"
Ο Ατρόμητος έφυγε από την Τούμπας με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα (2-2) και παραμένει αήττητος μετά από δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια (προηγήθηκε η ισοπαλία με την ΑΕΚ). Ο αρχηγός του συλλόγου, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «SuperΣΠΟΡ FM» για τη νέα σεζόν στην ομάδα του Περιστερίου και άλλα τρέχοντα θέματα. Αναλυτικά…

- Για τον αγώνα του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ

"Το αποτέλεσμα ήταν σίγουρα θετικό για εμάς και πώς να μην είναι, όταν χάνεις 2-0 από τον ΠΑΟΚ και καταφέρνεις να πάρεις την ισοπαλία μέσα στην Τούμπα. Μας βοήθησε η απουσία του κόσμου ειδικά μετά το 2-0, αν ο ΠΑΟΚ είχε τον κόσμο τα πράγματα θα ήταν σίγουρα πιο δύσκολα για εμάς. Η πίεση θα ήταν ασφυκτική. Εμείς όμως δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, παίξαμε το παιχνίδι μας, το ποδόσφαιρο που ξέρουμε να παίζουμε και στο τέλος δικαιωθήκαμε".

- Για την μέχρι τώρα πορεία του Ατρομήτου

"Οι δυο βαθμοί που πήραμε συνολικά στα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για εμάς. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε προσαρμοστεί ακόμη 100% με τον κόσμο της ομάδας και το καινούργιο περιβάλλον. Αυτό που θα το κάνει πιο εύκολο θα είναι μια νίκη. Να πανηγυρίσουμε μαζί τους, να δεθούμε".

- Για τους στόχους της ομάδας

"Είναι νωρίς να μιλάμε για στόχους, αλλά όταν φτάνεις μια ανάσα από το ΟΥΕΦΑ με 500 φιλάθλους, με 8.000, πιστεύω ότι πρέπει να στοχεύεις εκεί, δεν θα είναι καταστροφή βέβαια αν δεν γίνει, πάντως η δυναμικής μας πλέον είναι για έχουμε τέτοιους στόχους".

- Για τον κόσμο

"Η δυναμική της κάθε ομάδας είναι ο κόσμος της, εμείς μέχρι φέτος μόνο αυτό δεν είχαμε. Βάζαμε γκολ και τα πανηγυρίζαμε μόνοι μας με 200 άτομα στην εξέδρα. Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις 6.000 φιλάθλούς στο πλευρό σου. Από πίσω είναι άλλοι 350.000 κάτοικοι του Περιστερίου που διψάνε για διακρίσεις".

- Για το έντονο ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ

"Βοηθάει την ομάδα το ότι αποτελείται στην πλειοψηφία της από Έλληνες παίκτες. Ο Ατρόμητος έχει συνηθίσει τα τελευταία 2-3 χρόνια να παίζει με λίγους ξένους. Είχαμε αυτούς που έκαναν τη διαφορά, όπως ο Άντερσον που είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Χθες ο μόνος ξένος ήταν ο Μίλεν Πέτκοφ. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε συνοχή σαν ομάδα, ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου, έχουμε ζήσει τις επιτυχίες της Χαλκηδόνας πριν από δύο χρόνια και συνεχίζουμε να παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο και ακόμη καλύτερο πιστεύω".

- Για τις εντυπώσεις του από το νέο πρωτάθλημα

"Πιστεύω ότι θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Οι ομάδες έχουν δυναμώσει πάρα πολύ. Κυρίως από πλευράς κόσμου, είναι πολλές ομάδες που οι φίλαθλοί τους επιστέφουν στο γήπεδο. Πρέπει μόνο να προσέξουμε τα φαινόμενα της βίας. Δεν είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε άδειες εξέδρες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK