Ζαμάνης: "Οσο το δυνατόν ψηλότερα και στα πλέι οφ"

O Nίκος Ζαμάνης φρόντισε να καταδείξει με επίσημη δήλωσή του ότι ο Πανιώνιος κάθε άλλο παρά αδιάφορος θα είναι στα πλέι οφ που αρχίζουν την Κυριακή με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟ.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ )ΖΑΜΑΝΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ )ΖΑΜΑΝΗΣ ICON

Ποιος είπε ότι ο Πανιώνιος δεν έχει στόχους στα πλέι οφ. Η επίσημη δήλωση του Νίκου Ζαμάνη τρεις ημέρες πριν η ομάδα πέσει στη μάχη του μίνι πρωταθλήματος άλλα φανερώνει.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε τα εξής: «Μετά από μια εξαιρετική πορεία τη φετινή περίοδο, όπου η ομάδα μας κατάφερε τον αρχικό της στόχο που ήταν η κατάκτηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, πλέον έχει μπροστά της τις αναμετρήσεις για τα play off του πρωταθλήματος, με σκοπό να καταλάβει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πρέπει και θέλει να έχει μια δυναμική παρουσία προκειμένου να καταδείξει ότι δίκαια βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτονόητο είναι δε πως και σε αυτή τη διαδικασία, ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να αποτελέσει και τον 12ο παίκτη της, όπως άλλωστε έκανε σε αρκετά παιχνίδια της φετινής περιόδου και να γεμίσει το στάδιο της Νέας Σμύρνης.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK