Ζαρντίμ: “Μας περιμένουν δύο δύσκολοι μήνες”
Το πρώτο δίμηνο του έτους είναι και το πλέον σημαντικό για τον Ολυμπιακό κατά τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Τι είπε ο Πορτογάλος στους ποδοσφαιριστές. "Φρένο" στη μεταγραφολογία.
Το πρώτο δίμηνο του έτους είναι και το πλέον σημαντικό για τον Ολυμπιακό κατά τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. “Μας περιμένουν δύο δύσκολοι μήνες (σ.σ. Ιανουάριος-Φεβρουάριος), στους οποίους θα πρέπει να παρουσιαστούμε όπως πρέπει” τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους ποδοσφαιριστές στο Ρέντη.
“Θα δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Επιθυμία μας είναι να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο υπόλοιπο της περιόδου” πρόσθεσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στους (γνωστούς) στόχους της ομάδας. “Θέλουμε το πρωτάθλημα, όπως και την κατάκτηση του νταμπλ και επίσης θα παλέψουμε για να πάμε όσο το δυνατό πιο μακριά στο Europa League”.
Ο Ζαρντίμ, όμως, παίρνοντας αφορμή από την επίσκεψη νωρίτερα των μελών της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”, όπου μοίρασαν δώρα στα παιδιά, θέλησε να πει δύο ακόμα κουβέντες στους παίκτες. “Η ζωή είναι δύσκολη, το βλέπετε όλοι σας. Θα πρέπει και εμείς από την πλευρά μας να προσπαθούμε και να κάνουμε ότι μπορούμε για να δίνουμε χαρά στον κόσμο”.
Ο νεαρός τεχνικός συνέχισε τις δοκιμές στο Ρέντη ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τη Βέροια την Κυριακή στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, όμως, ξεκάθαρη εικόνα για την ενδεκάδα αναμένεται να έχουμε μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης την Παρασκευή (4/1). Αρκετές πιθανότητες πάντως συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα και ο Τζεμπούρ (σε ρόλο ακραίου επιθετικού) και ο Μήτρογλου.