Ζει τον... εφιάλτη στην Πολωνία ο Βαζέχα

Με το ενάμιση πόδι στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται η Ρουχ Χορζόφ που με τον Κριστόφ Βαζέχα στον πάγκο έχει δεχθεί 11 γκολ στα τελευταία 3 παιχνίδια, ενώ δεν πήρε άδεια για συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα!

Ζει τον... εφιάλτη στην Πολωνία ο Βαζέχα
wazeha

Δυο μήνες δίχως νίκη συμπλήρωσε η Ρουχ Χορζόφ από την Πολωνία. Το ηλεκτροσόκ με την αλλαγή στον πάγκο, που έφερε τη συμφωνία με τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως δεν... έπιασε, αφού η ομάδα παραπαίει.

Μετά την εξάρα κόντρα στην Σλασκ του Ριέρα, ακολούθησαν δυο ακόμα ήττες με αποτέλεσμα η Ρουχ να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας, χωρίς να έχει καταφέρει καν να σκοράρει!

Μαθηματικά η παραμονή είναι εφικτή, αφού στις τελευταίες δυο αγωνιστικές θα παίξει με τις δυο ομάδες που βρίσκονται από πάνω της! Για να συμβεί αυτό, βέβαια, πρέπει μα έρθουν δυο νίκες.

Ακόμα όμως και να σωθεί στο γήπεδο, μπορεί να πέσει στα... χαρτιά! Βλέπετε, η ομοσπονδία της Πολωνίας δεν έδωσε άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστές! Η διοίκηση της Ρουχ Χορζόφ, πάντως, αναφέρει πως το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό και οι οφειλές θα διευθετηθούν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

Σλασκ 23

Γκόρνικ 21

Άκρα 20

Ρουχ Χορζόφ 17

* Στην ισοβαθμία μετράνε οι μεταξύ τους βαθμοί και μετά η διαφορά τερμάτων.

News 24/7

24MEDIA NETWORK