Ζέκα: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε"

Ενας εκ των σκόρερ του Παναθηναϊκό στο θρίαμβο του Πανθρακικού, ο Ζέκα, αναφέρθηκε στη δυνατότητα που προσφέρεται στην ομάδα του να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ζέκα: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε"

Αναλυτικά τόνισε: "Είναι σημαντικό το να πετύχουμε γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα. Στο πρώτο ελέγχαμε το ματς και είχαμε ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να σημειώσουμε περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Νομίζω ότι κάναμε σημαντική εμφάνιση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά".

Δεν τα πήγαμε καλά στην Ευρώπη. Το επίπεδο στη Ευρώπη είναι διαφορετικό από του ελληνικού πρωταθλήματος. Αναφορικά με το τι μπορούμε να κάνουμε, το ξέρουμε. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να το καταφέρουμε. Έτσι πάμε βήμα βήμα, με τα πόδια μας στο έδαφος.

Για μας ήταν σημαντικό ότι πετύχαμε τόσο γρήγορα το πρώτο γκολ Σήμερα και σε αντίθεση με τα άλλα ματς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Όταν μπορείς να μετατρέψει στις φάσεις σε γκολ όλα γίνονται πιο εύκολα. Δε νομίζω πως η άμυνα του Πανθρακικού ήταν άσχημη, αλλά εμείς τα πήγαμε πολύ καλά.

Έχω ξαναβάλει γκολ με κεφαλιά με τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Τότεναμ πριν τρία χρόνια. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως σημειώνω λίγα γκολ κι αυτό γιατί είμαι μακριά από το τέρμα. Ο προπονητής μου, μου ζήτησε να βελτιωθώ κι σ' αυτόν τον τομέα και το δουλεύω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK