Ζέκα: "Πάντα βρίσκεις κίνητρο όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό"

O Kάρλος Ζέκα μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τις όχι ευκαταφρόνητες προκλήσεις που περιμένουν τον Παναθηναϊκό έως το τέλος της σεζόν.

Ζέκα: "Πάντα βρίσκεις κίνητρο όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ολα όσα είπε στη Νova

Ο κίνδυνος πολλές φορές όταν χάνεται ο μεγάλος στόχος είναι ότι δεν υπάρχει κίνητρο. Διακρίνει κάτι τέτοιο στην ομάδα ο Ζέκα;

"Η ομάδα πάντοτε έχει ανεβασμένο κίνητρο. Ο σκοπός μας είναι από εδώ και στο εξής να παίζουμε για να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει να είμαστε σε καλύτερη θέση κατά την βαθμολογία των πλέι οφ. Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο Champions League και μέσω του πρωταθλήματος όμως αυτό δεν έγινε εφικτό αλλά θα το επιδιώξουμε μέσω των πλέι οφ.

Μια ομάδα η οποία είναι μεγάλη όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μείνει χωρίς κίνητρα. Πάντα έχουμε κίνητρα και από εκεί και πέρα ο σκοπός μας και το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ".

Το ματς με τον Αστέρα σαν πρόβα πλέι οφ, κόντρα σε μια καλή ομάδα, τι περιμένεις;

"Περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα. Μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι ένας αγώνας δύσκολος γιατί ο Αστέρας έχει και καλούς παίκτες επίσης. Ο Αστέρας θα είναι μια ομάδα που θα λάβει μέρος και στα πλέι οφ.

Εμείς από την πλευρά μας θα εξετάσουμε και θα αναλύσουμε την αντίπαλη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να μπορέσουμε να επιβληθούμε αυτού του δύσκολου αντιπάλου το οποίο θα αποτελέσει και ένα τεστ πριν τα πλέι οφ. Αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι να μπορέσουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και μετά να κοιτάξουμε τα πλέι οφ".

Μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας από την στιγμή που δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο;

"Πάντοτε είναι καλύτερο να μπορείς να παίζεις με φιλάθλους, ειδικά να έχεις τους φιλάθλους εντός έδρας σε ένα τέτοιο παιχνίδι που θα έχουμε την υποστήριξη τους. Τότε τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Δυστυχώς δεν θα τους έχουμε δίπλα μας όπως έγινε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εάν δεν είναι μέσα στο γήπεδο είμαι πεπεισμένος ότι θα βρίσκονται γύρω από το γήπεδο να μας υποστηρίζουν, να μας ενισχύουν και από εκεί και πέρα αυτή είναι η κατάσταση. Ναι μεν τα πράγματα θα είναι δύσκολα αλλά εμείς προβλέπουμε σε μια νίκη".

Ένα σχόλιο για τον Γιάννη Αναστασίου και την παραμονή του για δυο ακόμα χρόνια στην ομάδα;

"Νομίζω ότι αυτό είναι μια καλή είδηση και θα είναι καλό να συνεχίσουμε με τον κ. Αναστασίου. Κάνει μια αξιόλογη δουλειά, μια πάρα πολύ καλή δουλειά και έχει μεγάλη αξία. Θεωρώ ότι είναι σωστό αυτό το γεγονός και η επέκταση του συμβολαίου του. Η ομάδα είναι χαρούμενη μαζί του, γίνεται καλή δουλειά και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα και ακόμα περισσότερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK