Ζεράρ Πικέ: Η Σακίρα θέλει να μετακομίσει στις ΗΠΑ με τα δύο παιδιά τους

Μακριά από τα παιδιά του πιθανόν να μείνει ο Πικέ σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο, καθώς η Σακίρα αναμένεται να μετακομίσει μόνιμα στην Φλόριντα μαζί με τα παιδιά τους, Μίλαν και Σάσα.

FILE - Colombian singer Shakira blows a kiss next to her husband Barcelona soccer player Gerard Pique while watching the Davis Cup final in Madrid, Spain, on Nov. 24, 2019. Colombian pop star Shakira and her partner, Spanish soccer star Gerard Piqué, are separating. In a statement released on Saturday by Shakira's PR firm, the pair said: We regret to confirm that we are separating. For the well-being of our children, who are our highest priority, we ask that you respect our privacy. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Ο Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα σε αγώνα του τουρνούα τένις, Davis Cup AP

Το τέλος της καριέρας του Ζεράρ Πικέ απασχολεί την επικαιρότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Ισπανό στην αναμέτρηση με την Αλμερία να δίνει τη τελευταία του παράσταση μπροστά στο κοινό του Καμπ Νου.

Για άλλη μία φορά όμως απασχολεί και για τη σχέση του με τη Σακίρα καθώς έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία για την επιμέλεια των παιδιών τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τον καταλανικό Τύπο ο Πικέ εκτός από το ποδόσφαιρο θα μείνει μακριά και από τα παιδιά του καθώς η Σακίρα θα μετακομίσει μόνιμα στη Φλόριντα με τα δύο γιους τους Μίλαν και Σάσα μετά τα Χριστούγεννα του 2022.

Θυμίζουμε ότι ο Πικέ ήδη ετοιμάζει τα επιχειρηματικά του σχέδια εντός Ισπανίας και δεν δείχνει να σκοπεύει να μετακομίσει στην Αμερική.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρώην παίκτης έγινε τεχνικός διευθυντής, βλέπει 50 ματς την εβδομάδα και κοιμάται στο γήπεδο

Απίστευτο κι όμως Κβαρατσχέλια! Ολόκληρη περιοχή στην Ιταλία έψαχνε στο Google να δει τι σημαίνει "lombalgia"

Λίβερπουλ: Οι Αμερικανοί πουλάνε και θυμόμαστε την πρώτη 11αδα που συνάντησαν με Σωτήρη Κυργιάκο

News 24/7

24MEDIA NETWORK