"Ζεσταίνονται" για Ιτάνζ και μετά το καλοκαίρι

Σκέψεις για ανανέωση του συμβολαίου του Καμερουνέζου τερματοφύλακα, γίνονται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Ζεσταίνονται" για Ιτάνζ και μετά το καλοκαίρι
INTIME SPORTS

Ο Σαρλ Ιτάνζ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα, πλέον, να απολαμβάνει την παραμονή του στην Τούμπα, πολύ περισσότερο απ' ότι στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει με δηλώσεις του πριν από μερικές μέρες ότι η σχέση του με τον Αναστασιάδη τον βοηθάει και η αλήθεια είναι πως τόσο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων του Δικεφάλου, Απόστολος Τερζής, τον έχουν στηρίξει αρκετά από το καλοκαίρι και μετά, γνωρίζοντας ότι αντιμετώπιζε και ένα σοβαρό πρόβλημα με τη σύζυγό του, το οποίο έχει ξεπεράσει.

Ετσι, είναι φυσιολογικό να δημιουργεί στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σκέψεις για συνέχιση της συνεργασίας τους και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Εδώ και λίγες μέρες, εξάλλου, γίνεται μία προσπάθεια να βολιδοσκοπηθούν οι προθέσεις του. Στην ΠΑΕ θέλουν να διαπιστώσουν αν το ενδεχόμενο να κάνει νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ περνά από το μυαλό του υψηλόσωμου τερματοφύλακα. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει, βέβαια, ο Ιτάνζ να έχει ανοίξει συζητήσεις με άλλες ομάδες, με δεδομένο ότι η συνεργασία του με τον Δικέφαλο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK