"Ζέσταμα" Μουρίνιο για το "Ανφιλντ"

"Ζέσταμα" Μουρίνιο για το "Ανφιλντ"
Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν ήταν δυνατό να μην θυμηθεί τις περυσινές "μάχες" της Τσέλσι με την Λίβερπουλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας για την αναμέτρηση της ομάδας του με την πρωταθλήτρια Ευρώπης τόνισε (με αρκετή παρρησία) ότι οι «κόκκινοι» δεν ήταν η καλύτερη ομάδα της περυσινής περιόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η είδηση είναι πως υποστήριξε το ίδιο και για την Πόρτο του 2004, η οποία έφθασε στην κατάκτηση του τίτλου.

«Η Λίβερπουλ δεν ήταν η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Δεν ήμασταν η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης πρόπερσι, όταν κατακτήσαμε το τρόπαιο με την Πόρτο. Την περασμένη σεζόν η ομάδα που έπαιξε το πιο όμορφο ποδόσφαιρο, ήταν η Μπαρτσελόνα. Έπαιξε φανταστικό ποδόσφαιρο. Αξίζουν συγχαρητήρια στη Λίβερπουλ γι΄ αυτά που έκανε στον τελικό, αλλά επί της ουσίας απέκλεισε την Τσέλσι χωρίς να πετύχει τέρμα. Πρέπει να αποδεχθώ ότι μας απέκλεισαν, αλλά δεν σημείωσαν γκολ στις μεταξύ μας αναμετρήσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του Πορτογάλου.

O τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας αναφέρθηκε στα περυσινά πεπραγμένα μεταξύ των δύο ομάδων τονίζοντας: « Τους κερδίσαμε δύο φορές στο πρωτάθλημα, μία στον τελικό του Λιγκ Καπ και μας κέρδισαν μία. Οπότε είμαστε μπροστά 3-1».

O Mουρίνιο παρουσιάστηκε αρκετά διπρόσωπος, αφού είναι γνωστό ότι δεν αντέχει την ήττα, ενώ τώρα δήλωσε πως και αν χάσει η ομάδα του δεν θα γίνει τίποτα το σπουδαίο. «Χρειαζόμαστε εννέα βαθμούς, που λογικά θα είναι αρκετοί για να προκριθούμε στην επόμενη φάση, και έχουμε τρεις. Εάν επιστρέψουμε στο Λονδίνο με έξι βαθμούς θα είναι φανταστικό. Εάν επιστρέψουμε με τέσσερις, δεν θα είναι άσχημα και εάν επιστρέψουμε με τρεις βαθμούς, δεν ήρθε η καταστροφή. Πέρυσι τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο και παίξαμε με την Μπαρτσελόνα, οπότε η πρώτη θέση στον όμιλο δεν είναι πάντα σημαντική».

News 24/7

24MEDIA NETWORK