Ζέστη, υγρασία και αναμονή για την Εθνική

Το ταξίδι από το Ρίο για το Αρακαζού κράτησε σχεδόν δύο ώρες. Από το "φθινόπωρο" των 30 βαθμών του Ρίο, στο "φθινόπωρο" των 35 βαθμών και της υγρασίας του Αρακαζού.

Ζέστη, υγρασία και αναμονή για την Εθνική

Αυτή η πόλη, στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας, θα αποτελέσει τη βάση της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και γι' αυτό το λόγο οι ντόπιοι έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος για την υποδοχή της αποστολής.

Στους δρόμους της παραλιακής, με τα παλιά και τα πολλά εγκαταλελειμμένα κτίρια, το μόνο που θυμίζει Μουντιάλ είναι οι αφίσες με τη φράση: "Ελλάδα καλωσόρισες στο Σερζίπε", την περιφέρεια στην οποία ανήκει το Αρακαζού.

Ζέστη, υγρασία και αναμονή για την Εθνική

Οι διεθνείς τούτη την ώρα βρίσκονται ακόμα καθηλωμένοι στην Αμερική και οι άνθρωποι της ΕΠΟ είναι σε αναζήτηση λύσης, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το αεροσκάφος που θα μετέφερε την αποστολή στην Βραζιλία.

Οι συζητήσεις με αεροπορικές εταιρείες και τη FIFA είναι σε εξέλιξη και αναζητείται λύση όσο πιο άμεσα... Αυτή η καθυστέρηση αναμένεται να τροποποιήσει και το πρόγραμμα της Εθνικής που περιελάμβανε προπόνηση το πρωί της Κυριακής (μεσημέρι ώρα Ελλάδας).

News 24/7

24MEDIA NETWORK