"Ζεστοί" ενόψει Ολυμπιακού

Τα θετικά "μηνύματα" που έστειλαν κάποιοι από τους πρωτοκλασάτους παίκτες του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Καλλονή, εν όψει του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου κόντρα στους "ερυθρόλευκους".

"Ζεστοί" ενόψει Ολυμπιακού
paok.jpg INTIME SPORTS

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί την συμβολή των "μπαρουτοκαπνισμένων" και πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών του στους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να είναι αυτοί που θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος και να σπρώξουν τον ΠΑΟΚ στην πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο τελευταίος αγώνας πριν την πρώτη από τις δύο "μάχες" με τον Ολυμπιακό ήταν αυτός με την Καλλονή στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρκετές αλλαγές, η αρνητική εξέλιξη, όμως, που είχε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ ανάγκασε τον Γιώργο Γεωργιάδη να ρίξει στο ματς ποδοσφαιριστές όπως ο Βούκιτς, ο Στοχ, αλλά και τον νεαρό Κουλούρη, οι οποίοι έστειλαν θετικά "μηνύματα".

Για να τα πάρουμε, όμως, τα πράγματα με την σειρά κατ' αρχήν να αναφερθούμε στους βασικούς του αγώνα με την Καλλονή, που έδειξαν έτοιμοι για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Ο Βίτορ, λοιπόν, μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του δείχνει συνεχώς πόσο απαραίτητος είναι για τον ΠΑΟΚ. Η σταθερότητα που τον διακρίνει, άλλωστε, θα είναι απαραίτητο συστατικό στην τελική ευθεία της σεζόν.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης από την πλευρά του είχε κάποια καλά διαστήματα την Κυριακή (30/3), όπως το δοκάρι και την ασίστ στον Κουλούρη, χωρίς, πάντως, να κάνει κάποιο συγκλονιστικό ματς και ίσως θα μπορέσει να αποτελέσει μία καλή λύση από τον πάγκο στον αγώνα του "Γ. Καραϊσκάκης". Από εκεί και πέρα, ο Στοχ που μπήκε ως αλλαγή απέδειξε ότι είναι "ζεστός" με προσωπικές ενέργειες, διάθεση και μεγάλη ενεργητικότητα, ενώ ο Βούκιτς -που επίσης ήρθε από τον πάγκο- είναι σταθερή αξία και με την εμπειρία και την τεράστια ποιότητά του είναι πάντα μία αξιόπιστη λύση για ένα μισάωρο.

Για το τέλος αφήσαμε τον νεαρό Ευθύμη Κουλούρη που στο ματς κόντρα στην Καλλονή με την εξαιρετική ενέργεια του που προηγείται του γκολ που σημείωσε, ενίσχυσε την άποψη εκείνων που λένε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να του δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και βάζει σε σκέψεις για το αν πρέπει να είναι αυτός μπακ απ του Κλάους. Αλλωστε τρία γκολ σε δύο ματς με την πρώτη ομάδα δεν μπορεί κανείς να τα προσπεράσει και είναι πιθανό να αποτελέσει το κρυφό χαρτί του Γεωργιάδη στις "κόντρες" με τον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK