Ζευγάρι έκανε 1,200 χιλιόμετρα με τη δύναμη της... αγάπης για να δει το Ρεάλ - Παρί!

Με όπλο τους ένα χαρτόκουτο, ο ένας τον άλλο και αρκετά... φιλιά, ένα ζευγάρι από το Παρίσι κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι την Μαδρίτη για να δουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας κόντρα στην Ρεάλ.

Ζευγάρι έκανε 1,200 χιλιόμετρα με τη δύναμη της... αγάπης για να δει το Ρεάλ - Παρί!
paris zevgari

Η αγάπη τα μπορεί όλα. Για την ακρίβεια σχεδόν όλα. Στην περίπτωση των Τζένιφερ και Μεχντί, τους έφερε μέχρι την Μαδρίτη για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρί.

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες, όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε στα social media πως θα χρειαστεί τη βοήθεια των φιλάθλων και από την Ισπανία αλλά και την Γαλλία, με σκοπό να ταξιδέψει μέχρι το "Μπερναμπέου".

Αμέσως το ποστ έγινε viral και με τη βοήθεια του κόσμου, αλλά και... σπρώξιμο από την Παρί Σεν Ζερμέν, που μοιράστηκε το αίτημα τους στο λογαριασμό της στο twitter, οι δυο ερωτευμένοι τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πάτησαν το πόδι τους στην Μαδρίτη!

Τώρα αν βρήκαν εισιτήρια για το ματς δεν γνωρίζουμε, αφού τα "μαγικά χαρτάκια" έχουν κάνει φτερά εδώ και εβδομάδες. Οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της PSG βέβαια με τα πετροδόλαρα τους μπορούν να καταφέρουν ό,τι δεν μπορεί η... αγάπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK