Ζιγέχ: Μετά το "φιάσκο", σενάριο τον στέλνει σε πρωτάθλημα έκπληξη

Τον Χακίμ Ζιγέχ θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Τσέλσι η Μπεσίκτας σύμφωνα με δημοσιογράφο από τη Τουρκία.

Morocco's Hakim Ziyech stands during the national anthems before the international friendly soccer match between Paraguay and Morocco at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Tuesday, Sept. 27, 2022. (AP Photo/Toni Rodriguez)
ο Ζιγέχ με τη φανέλα της εθνικής Μαρόκου AP

Ο μεγάλος άτυχος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ήταν ο Χακίμ Ζιγέχ καθώς δεν κατάφέρε να πάρει μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν παρά το γεγονός πως υπήρξε πλήρης συμφωνία με την Τσέλσι.

Ο λόγος ήταν πως η Τσέλσι παρέδωσε στην FIFA λάθος έγγραφα με αποτέλεσμα η μεταγραφή να μην ολοκληρωθεί ποτέ, παρά το γεγονός πως η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε άμεσα έφεση προκειμένου να λυθεί το ζήτημα.

Πλέον ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής, παραμένει στην ομάδα του Λονδίνου αν και σύμφωνα με δημοσιογραφό δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί δανεικός σε πρωτάθλημα στο οποίο δεν έχει λήξει ακόμη η μεταγραφική περίοδος.

Ο λόγος για την Τουρκία και την Μπεσίκτας η οποία στο άκουσμα πως ο ποδοσφαιριστής δεν ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Παρί, ενεργοποιήθηκε και σκοπεύει να κινηθεί για το δανεισμό μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θυμίζουμε, ότι η μεταγραφική περίοδος στη Τουρκία σε αντίθεση με τα περισσότερα πρωταθλήματα λήγει στις 8 Φλεβάρη.

Δείτε το tweet του Τούρκου δημοσιογράφου

Διαβάστε Περισσότερα

Κι όμως! Τρεις από τις κορυφαίες ομάδες δεν ξόδεψαν ούτε ευρώ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ αποφάσισε τι θα κάνει με τον μίστερ 85 εκατ.

Τρελό! Δύο ομάδες της PL θέλουν 33χρονο από το πρωτάθλημα του Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK