Ζίκο: “Σήμερα είδατε ένα δείγμα της νοοτροπίας που θέλω να περάσω”
Το εγκώμιο των παικτών του έπλεξε ο Ζίκο στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα αλλά ούτε την αισιοδοξία του για μια ανάλογη συνέχεια.
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας. Η ΑΕΚ προσπάθησε να πιέσει και να έχει κατοχή μπάλας, αλλά κάθε φορά που βγαίναμε στην αντεπίθεση ήμασταν πολύ επικίνδυνοι και δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Παρέλαβα μία ομάδα που βλέπω ότι όλοι οι παίκτες έχουν μεγάλη διάθεση να προσπαθήσουν για το καλύτερο, κάτι που διευκολύνει το έργο μου. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν πολύ. Μην ξεχνάμε πως δεν έχουμε δύο μεγάλους παίκτες, όπως ο Γκαλέτι και ο Μαρέσκα, που όταν ενσωματωθούν στην ομάδα θα μας βοηθήσουν πολύ. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βάζουμε γκολ. Να παίζουμε επιθετικά και να δημιουργούμε ευκαιρίες για γκολ. Αυτή είναι η νοοτροπία μου και σήμερα πολλοί παίκτες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Πάντα σαν προπονητής έψαχνα τρόπους για να πηγαίνει η ομάδα μπροστά και να δημιουργεί ευκαιρίες. Σήμερα είδατε ένα δείγμα από τη νοοτροπία που θέλω να περάσω στην ομάδα”, είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Πειραιωτών.
Σχολιάζοντας την απόδοση του Βασίλη Τοροσίδη ανέφερε: “Ο Τοροσίδης είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και πέτυχε ένα γκολ αντάξιο της κλάσης του. Είναι πολύ καλό που ο Ολυμπιακός έχει έναν τέτοιο παίκτη στις τάξεις του”.