ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζιλμπέρτο Σίλβα: “Ολα ήταν φανταστικά”

Το βράδυ της Πέμπτης είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη νέα του ομάδα. Μπορεί να μην αγωνίστηκε, αλλά σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος για να βοηθήσει κι αυτός στις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και –κυρίως- στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: “Ολα ήταν φανταστικά”
Ο λόγος για τον
Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ στο φιλικό με τη Σαρλερουά:
“Η ομάδα μας τα πήγε καλά στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό να ξεκινάς νικώντας τα ματς. Ακόμη κι αν πρόκειται για φιλικές αναμετρήσεις. Μας δείχνει την νοοτροπία που πρέπει να έχουμε για τα ματς που θα ακολουθήσουν. Όλα ήταν φανταστικά στο γήπεδο. Η ομάδα τα πήγε καλά, αλλά μπορώ να σας πω ότι και το στάδιο με εντυπωσίασε. Δεν μπορείς να παραπονεθείς για τίποτα. Είναι μεγάλο, με εκπληκτικό αγωνιστικό χώρο. Εδώ απλά διασκεδάζεις το παιχνίδι. Όσο για τους οπαδούς, παρότι ο αγώνας ήταν φιλικός ήρθαν να μας ενισχύσουν με τον τρόπο τους. Τους ευχαριστούμε”.

Οσον αφορά στη δική του παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους, ο Βραζιλιάνος τόνισε: “Θέλω να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ακολουθώ ένα ειδικό πρόγραμμα, ουσιαστικά κάνω τη δική μου προετοιμασία. Θα δω την επόμενη εβδομάδα σε ποιο επίπεδο θα βρίσκομαι κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την φυσική μου κατάσταση. Τεχνικά πιστέψτε με δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι η φυσική μου κατάσταση. Μετά το τελευταίο ματς που έδωσα με τη Βραζιλία απέναντι στην Αργεντινή δεν προπονήθηκα για περίπου ένα μήνα. Ήρθα στην ομάδα τη στιγμή που τα παιδιά ήταν μαζί περίπου ένα μήνα και δούλευαν σκληρά. Θα δώσω τα πάντα για να φτάσω στο δικό τους επίπεδο και να βοηθήσω από την πλευρά μου όσο καλύτερα μπορώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ