Ζημιά για την Ρεάλ, ο τραυματισμός ίσως αλλάξει τα πλάνα για τον τελικό του Champions League

Άλλοι παίκτες θα κληθούν πιθανότητα να καλύψουν το κενό απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Ζημιά για την Ρεάλ, ο τραυματισμός ίσως αλλάξει τα πλάνα για τον τελικό του Champions League
COPYRIGHT 2024 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Ανέκαθεν στο ποδόσφαιρο ένας ατυχής τραυματισμός μπορεί να ανατρέψει τα πλάνα, τους συσχετισμούς και μερικές φορές την ίδια την έκβαση του αγώνα. Στην προκειμένη περίπτωση, η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει αρκετό βάθος, ωστόσο η απουσία δεν παύει να υφίσταται.

Δυστυχώς για τους Μαδριλένους, ο Τσουαμενί αποκόμισε έναν ιδιαίτερο τραυματισμό, ο οποίος απαιτεί 6 με 8 εβδομάδες για να επέλθει μία πλήρης αποκατάσταση και του δίνει λίγες ελπίδες συμμετοχής στον τελικό του Champions League απέναντι στην Ντόρτμουντ. Πιο συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει stress injury στο αριστερό πόδι και επί της ουσίας προκλήθηκε από επαναλαμβανόμενη καταπόνηση στο κόκαλο το οποίο φθείρεται. Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά που ο Γάλλος μέσος αντιμετωπίζει αυτού του είδους το πρόβλημα.

Η απουσία του 24χρονου μπορεί να καλυφθεί θεωρητικά από τους υπόλοιπους μέσους της Βασίλισσας η οποία διαθέτει μεγάλο βάθος, ωστόσο σε έναν τέτοιο τελικό οι απουσίες είναι κρίσιμες. Ο Κάρλο Αντσελότι θα κληθεί να τροποποιήσει ενδεχομένως τα πλάνα του προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμη η Ρεάλ για να διεκδικήσει το 15ο τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρεάλ πάει για μεταγραφή με συνταγή "Μπέλινγχαμ"

H Μάντσεστερ Σίτι πίσω από την επιτυχία της Ντόρτμουντ; Οι 3 νεαροί μεγάλωσαν και ετοιμάζονται για το πρώτο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK