Ζημιά ο Κόρμπος

Ζημιά ο Κόρμπος
Eυχέλαιο θα πρέπει να κάνουν στον Ατρόμητο για να ξορκίσουν την κατάρα των τραυματισμών. Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα με τους Ζαχαρόπουλο, Πέτκοφ, Ηλιόπουλο, ο Κόρμπος στάθηκε για άλλη μία φορά άτυχος.

Ο 20χρονος μέσος γύρισε το εγχειρισμένο πόδι του και κατά τα φαινόμενα θα χρειαστεί και πάλι χειρουργείο αφού μάλλον πειράχτηκαν οι χιαστοί. Πλέον μελετάται η λύση του πλαστικού μοσχεύματος έτσι ώστε ο παίκτης να γυρίσει πιο γρήγορα στα γήπεδα. Περισσότερα βέβαια θα γίνουν γνωστά την Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα η προσοχή επικεντρώνεται στο Γιώργο Ζαχαρόπουλο. Ο αρχηγός θα κάνει όλη την εβδομάδα ατομικές προπονήσεις και από Δευτέρα θα προσπαθήσει να μπει σε φουλ πρόγραμμα έτσι ώστε να προλάβει το ματς με το Λεβαδειακό. Το πόδι του παίκτη έχει δυναμώσει αρκετά αλλά ασφαλείς προβλέψεις θα γίνουν την άλλη εβδομάδα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης δεν συμμετείχε ο Πέτκοφ (αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις), ο Κούτσης (ενοχλήσεις στη γαστροκνημική) και ο Σωτήρχος που αισθανόταν κουρασμένος. Ο Καραδήμος έτρεξε μόνος του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK