Ζιντάν εναντίον Φρανσουά Ολάντ!

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον Καρίμ Μπενζεμά στο βιβλίο του, προκαλώντας την αντίδραση του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Ζινεντίν Ζιντάν!

Ζιντάν εναντίον Φρανσουά Ολάντ!
hollande zidane

Το βιβλίο του Ολάντ έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στην Ευρώπη και φυσικά την Ελλάδα, εξαιτίας των όσων αναφέρει μέσα για τον πρωθυπουργό της χώρας μας, Αλέξη Τσίπρα. Ο Γάλλος πολιτικός σχολιάζει και τα αθλητικά δρώμενα, μιλώντας για το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά.

Η ατάκα του για τον άσο της Ρεάλ και τους παίκτες της εθνικής, φαίνεται πως ενόχλησε αρκετά τον Ζινεντίν Ζιντάν.

"Ηθικά, ο Μπενζεμά δεν αποτελεί καλό παράδειγμα", είπε αρχικά ο Ολάντ και συνέχισε: "Οι ομάδες πρέπει να προπονούν λιγότερο στο γρασίδι και περισσότερο να γυμνάζουν τους μύες στο μυαλό", είπε αρχικά ο Ολάντ και συνέχισε:

"Δεν υπάρχει ταυτότητα στην εθνική Γαλλίας, καμία σύνδεση μεταξύ συλλόγων και χώρας. Στην ομάδα είναι παιδιά από φτωχές περιοχές που έφυγαν στο εξωτερικό αρκετά νωρίς".

Η απάντηση του Ζιντάν αποστομωτική: "Δεν είναι σωστό να μιλούν για τους παίκτες μου. Είναι κάτι που με ενοχλεί. Δεν έχω... εξήγηση και σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ τα λεγόμενα του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK