Ζιντάν: Εθνική Γαλλίας μόνο με αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Τα σενάρια αποχώρησης του Ντεσάμπ από τον πάγκο της Γαλλίας μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον Ζιντάν ως φαβορί να αναλάβει, ανέλυσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

FILE - In this In this file photo dated March 8, 2020, Real Madrid's head coach Zinedine Zidane sits at the bench during La Liga soccer match in Seville, Spain. Zinedine Zidane is again stepping down as Real Madrid coach. The club says the Frenchman is leaving his job. It comes four days after a season in which Madrid failed to win a title for the first time in more than a decade. (AP Photo/Miguel Morenatti, File)
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη AP

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά, μετά την αποχώρησή του από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν. Η Παρί Σεν Ζερμέν εξέφρασε στο παρελθόν πολλές φορές, με επίσημη πρόταση, ενδιαφέρον για τον Γάλλο αλλά η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική καθώς ο Ζιντάν έχει άλλα όνειρα.

Δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, προ ολίγων ημερών, ανέφεραν πως ο Ζιζού θα είναι ο επόμενος προπονητής της εθνικής Γαλλίας, μετά από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όμως σε συνέντευξή του στην Equipe ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας δεν τα επιβεβαίωσε και ανέλυσε ποιοι στόχοι πρέπει να ικανοποιηθούν στο Μουντιάλ ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Συγκεκριμένα, ο Νοέλ Λε Γκρατ δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα πως αν η Γαλλία φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα κληθεί ο ίδιος ο προπονητής να αποφασίσει αν θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της χώρας του.

Στο σενάριο που θέλει την Γαλλία εκτός διοργάνωσης πριν από τα ημιτελικά ο πρόεδρος είπε "...εξαρτάται από το ματς. Δεν είναι το ίδιο για εμάς να αποκλειστούμε από έναν παγκόσμιο πρωταθλητή ή από μία άλλη ομάδα. Αλλά αν βρεθούμε εκτός ημιτελικών δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει μαζί μας..."

Διαβάστε Περισσότερα

Σαντιό Μανέ: Δεν πέρασε της Μπάγερν, πάει Παγκόσμιο Κύπελλο

Μπάγερν Μονάχου: Παρασκηνιακή μάχη με την Σενεγάλη για τον Σαντιό Μανέ

Τσέλσι: Το τέχνασμα με Τιάγκο Σίλβα για να αρπάξει από Ρεάλ και Παρί τον 16χρονο "νέο Αντριάνο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK