Ζιντάν: "Έτσι δεν πάμε πουθενά"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν άφησε αιχμές εναντίον των παικτών του για την απόδοσή τους στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λας Πάλμας.

Ζιντάν: "Έτσι δεν πάμε πουθενά"
Ζιντάν-Ρεάλ Μαδρίτης

Ανήσυχος εμφανίστηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν για την απόδοση των παικτών του στην εκτός έδρας νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 επί της Λας Πάλμας, χάρη σε γκολ του Κασεμίρο στο 89'.

Ο Γάλλος τεχνικός επέρριψε ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα των "μερένγκες", μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά από τον αγώνα.

"Είμαι ανήσυχος με την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Θα δούμε το παιχνίδι για να σημειώσουμε τα λάθη μας. Ωστόσο, αν θέλουμε να περιμένουμε κάτι στο μέλλον, θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Αν η απόδοσή μας είναι ανάλογη με αυτή του δευτέρου ημιχρόνου, δεν πάμε πουθενά".

Ο "Ζιζού" αρνήθηκε ότι η ομάδα του είχε το μυαλό της στα προημιτελικά του Champions League: "Δεν νομίζω. Οι παίκτες σκέφτονται αυτό που πρέπει".

Παραδέχθηκε, δε, ότι η Λας Πάλμας ήταν αρκετά καλή στο παιχνίδι: "Το σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Νικήσαμε χάρη σε δύο στημένα. Πρέπει να ομολογήσουμε ότι η Λας Πάλμας τα πήγε πολύ καλά, μας έβαλε δύσκολα. Είμαι ενοχλημένος από αυτό που είδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

29η αγ.: Τα χρειάστηκε η Ρεάλ, επικό ματς και νίκη για Σεβίλλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK