Ζιρού και Σάντσες ταπείνωσαν τον Μόγιες!

Με σταρ τους Σάντσες και Ζιρού (δύο γκολ έκαστος) η Άρσεναλ διέλυσε 4-1 εκτός έδρας την Σάντερλαντ, που ισοφάρισε το ρεκόρ για το χειρότερο ξεκίνημα ομάδας στην Premier (video)!

Ζιρού και Σάντσες ταπείνωσαν τον Μόγιες!

Αυτό θα πει δαιμονιώδης φόρμα! Η Άρσεναλ πέρασε σαν σίφουνας από το "Stadium of Light" επικρατώντας με το εμφατικό 4-1 επί της Σάντερλαντ και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, επεκτείνοντας παράλληλα σε 14 ματς το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι "κανονιέρηδες" άνοιξαν το σκορ στο 19' με τον Σάντσες σε μία φάση που "έκρυψαν τη μπάλα" και στο 65' δέχτηκαν την ισοφάριση με εύστοχο πέναλτι του Ντεφόου (πρώτο του γκολ κόντρα στους Λονδρέζους από τον Νοέμβριο του 2004) όμως στη συνέχεια "βομβάρδισαν" τους γηπεδούχους.

Ζιρού και Σάντσες ταπείνωσαν τον Μόγιες!
© PA

Ο Ζιρού μπήκε αλλαγή στο 69' και επτά λεπτά αργότερα έφτασε το σκορ στο 1-3 (71', 76') στις δύο πρώτες επαφές του με τη μπάλα, ενώ ο Χιλιανός διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 78' με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι και 50ο με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Αυτή ήταν η 15η ήττα συνολικά του Ντέιβιντ Μόγιες όταν βρίσκει απέναντί του τον Αρσέν Βενγκέρ ενώ η Σάντερλαντ έμεινε στους 2 βαθμούς μετά από 10 αγωνιστικές (ουραγός) και ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημα ομάδας στην ιστορία της Premier League, που κατείχε μόνη της η Μάντσεστερ Σίτι από τη σεζόν 1995-96.

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΑΡΣΕΝΑΛ 1-4

News 24/7

24MEDIA NETWORK